Açıklama
– Bu gıda Omega 3 Yağ Asidi, EPA ve DHA içerir.*
– D Vitamini; kalsiyumun ve fosforun normal emilimine/kullanımına, kalsiyum düzeyine, normal kemiklerin korunmasına, normal kas fonksiyonunun korunmasına, normal dişlerin korunmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Hücre bölünmesinde görevi vardır.*
– K Vitamini; normal kan pıhtılaşmasına, kemiklerin korunmasına katkıda bulunur.*
*TÜRK GIDA KODEKSİ BESLENME VE SAĞLIK BEYANLARI YÖNETMELİĞİ
– E Vitamini; vücudun ihtiyaç duyduğu temel vitaminlerden biridir. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye, Kanın pıhtılaşmasını önlemeye, kan dolaşımını düzenlemeye, alyuvarların oluşumuna katkı sağlamaya yardımcı olur. Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucudur.
– Yüksek tansiyonu düşürmeye, kılcal damar rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur. Hücrelerin yenilenmesini sağlayarak hücre yapısını korumaya, yaraların hızla iyileşmesini sağlamaya ve yara izlerini onarıp düzeltmeye yardımcı olur. A ve K vitaminleri ile demir ve selenyumu depolamaya yardımcı olur.
– BalıkYağı; Kalp ve damar hastalıklarına karşı korumaya, bilişsel fonksiyonları güçlendirmeye, kemik sağlığını desteklemeye, karaciğer yağlanmasını önlemeye, göz sağlığını korumaya yardımcıdır. Ruhsal hastalıklardan korunmaya katkı sağlar
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.